Home » Welkom

Welkom bij de leukste traktaties en bedankjes van Nederland!

 

Even voorstellen: Mijn naam is Elvira en ik heb de opleiding tot Juf gedaan. Inmiddels ben ik moeder van twee kids. In mijn vrije tijd (voor zo ver je die nog hebt met 2 kleintjes) maak ik graag leuke traktaties/bedankjes voor een betaalbare prijs. Op de verschillende scholen waar ik de afgelopen jaren ben geweest heb ik vooral dezelfde traktaties gezien. Wilt u een keer wat anders en heeft u hier zelf geen tijd voor. Neem dan is een kijkje op deze site misschien kan ik u helpen. De bestelling van u probeer ik in zo een kort mogelijke tijd in orde te maken. Het liefst binnen een week. Ook zorg ik ervoor dat de traktatie pas gemaakt wordt na bestelling i.v.m. de versheid van het snoep. Wilt u er zeker van zijn dat u traktatie op tijd geleverd wordt bestel dan ongeveer twee weken van tevoren.

 

Wat helemaal van nu is zijn de stoepkrijt taktaties. Deze zijn bijna in alle thema's verkrijgbaar. Van Lego tot ijsjes etc. Omdat ik de stoepkrijt zelf produceer is het verstandig om tijdig te bestellen.

 

Bent u op zoek naar een kant en klare traktatie?
Dan zijn de complete traktaties zeker wat voor u. Zo kunnen de complete traktaties naar aantal aangepast worden en worden de traktaties pas gemaakt wanneer u besteld i.v.m. de versheid.Ook krijgt u bij de complete traktaties een labeltje met tekst naar wens.Hiervoor reken ik geen extra kosten.
De complete traktaties kunnen ook aangepast worden naar "gezonde traktaties"

 

 

U kunt bestellen door u wensen door te geven op de bestelpagina.

Wanneer u vragen heeft kunt u ook een mail sturen naar: kindertraktaties@hotmail.com